Järvsö konferens menar allvar med sin verksamhet

Järvsö konferens menar allvar med sin verksamhet

Thomas Rosén och Martia Almström Svensson

Järvsö konferens är ett nystartat sälj- och eventföretag som sedan nyår jobbar med konferenslösningar i såväl Ljusdal Kommun som hela Hälsingland. Thomas Rosén och Maria Almström Svensson som tillsammans driver företaget gästade Radio Ljusdal för att berätta och deras verksamhet och även om vad som krävs för en lyckad konferens.

 

Maria är i grunden dietist och driver även Lillhälle turridning och Little Hell musikloge. Thomas har i sin tur en bakgrund med försäljning och nu vill dom jobba med bygden och med att visa upp Hälsingland.

 

- Maria och jag är kompis och fick en idé i höstas om att vi vill jobba med turismen och konferenslösningar för vi såg att det finns ett hål där säger, Thomas Rosén.

 

Järvsö konferens är ett säljbolag som ska samordna dom resurser som finns i närområdet med boenden, mat och aktiviteter.

 

- Vi tror mycket på det med god samordning, att man har en bra relation med kunden och här uppe kan vi erbjuda såväl god kvalitet på både mat och boende med våra vackra omgivning. Vi vill göra det enkelt för kunderna, berättar Maria.

 

Järvsö konferens ska knyta ihop paket där det förutom mat, boende och vacker miljö även såklart ska finnas rum för aktiviteter, och det är något det inte råder brist på i närområdet.

 

- Vi har till exempel en jättefin bergscykelpark, vi har skidåkning både på längden och utför samt älven som vi kan utnyttja på massa olika sätt, säger Thomas.

 

- Dessutom så har vi en fantastik natur med naturreservat och unika skogar samt ett kulturarv. Vi har så otroligt mycket att erbjuda här uppe, lägger Maria Almström Svensson till.

 

Just nu väntar mycket marknadsföring för Järvsö konferens för att visa såväl kunder som partners att man finns, men i övrigt så är framtidsutsikterna solklara.

 

- Det är hårt arbete som gäller, att synas och höras så mycket det går. Vi vill visa att vi menar allvar med vår verksamhet, vi tänker lyckas avslutar Thomas Rosén.

 

Lyssna på hela intervjun här

 

Text och intervju: Viktor Hansson

© Radio Ljusdal 2016