- Jag är likadan mot kungen eller en uteliggare, säger Glenn Hysén

Jag är likadan mot kungen eller en uteliggare, säger Glenn Hysén

Jag är likadan mot kungen eller en uteliggare, säger Glenn Hysén

Glenn Hysén tillsammans med en fönespelare efter årets match

 

Foto: Micke Svärd

I lördags var det för 22:a gången dags för årets match på Movallen i Föne. Denna gång ställdes Föne IK:s herrlag mot ett lag bestående av årets stjärna Glenn Hysén tillsammans med ett gäng av lokala sportprofiler.

Radio Ljusdals reporter Micke Svärd fick en lång och härlig pratstund med Glenn efter matchen, där Hysén pratade om sitt liv och varför han är som han är:

- Jag är likadan mot kungen eller en uteliggare säger Glenn

 

Själva matchen slutade med att Glenns lag vann med 3-1 inför storpublik på Movallen i Föne. Laget bestod förutom Hysén själv av bland annat bandystjärnorna Ted Bergström och Oscar Jonsson också av fotbollsspelare som Christoffer "Våfflan" Ericsson och tvillingarna Alex och Sebastian Näslund. Dessutom hade man kryddat uppställningen med stjärnor från andra sporter som bordtennisliraren Hampus Nordberg från Söderhamn och skotercrossstjärnan Johan Eriksson och tränare för laget var gamle IFK Göteborg tränaren Kjell Pettersson.

 

Efter matchen ställde Glenn Hysén upp på en intervju och pratade om sitt liv både på och utanför planen. Det blev ett skönt snack om åren som lagkapten i Liverpool och om ett liv i rampljuset.

 

Lyssna på intervjun här

 

Reporter: Micke Svärd

© Radio Ljusdal 2016