Örjan Oscarsson om Tallåsens avancemang

Örjan Oscarsson om Tallåsens avancemang

Örjan Oscarsson om Tallåsens avancemang

Örjan Oscarsson, tränare Tallåsens IF

 

Foto: Tallåsens IF

Tallåsens IF tog 2016 steget upp till division 4. Lagets tränare Örjan Oskarsson pekar på offensiven som den viktigaste faktorn till lagets avancemang men ser gärna förstärkningar i backlinjen inför nästa säsongs spel i fyran.

 

 

- Vi har spelat bra fotboll helt enkelt.

Det menar Tallåsens tränare Örjan Oskarsson är den huvudsakliga anledningen till att den lilla föreningen har tagit sig ändå upp till divison 4.

 

Oscarsson som i början av säsongen tränade Delsbo kom till klubben så sent som i april liknar Tallåsens säsong vid en bragd då truppen var liten och avbytarbänken ofta var halvfull.

- Det är få matcher vi har haft full bänk, men det har gått vägen ändå säger han.

 

 

Örjan pekar på anfallet som den viktigaste och mest bidragande lagdelen och lyfter fram Emil Rosell som den starkast lysande stjärnan. Samtidigt menar han på att laget har släppt in för mycket mål, något som måste förstärkas när laget tar steget upp till fyran.

- Jag tror vi inte har spelat med samma backlinje två matcher i rad, vi har fått laborera pga att folk har varit borta och skadade. det är där vi måste få mer kontinuitet inför nästa säsong. Offensiven är jag inte orolig för, den håller för division 4 säger succétränaren till Radio Ljusdal.

 

Lyssna på radiointervjun här

 

Text och reporter: Viktor Hansson

© Radio Ljusdal 2016