Missa inte LBK i premiären på fredag

Missa inte LBK i seriepremiären på fredag

Missa inte LBK i seriepremiären på fredag

På fredag är det äntligen premiär för Bandyextra i Radio Ljusdal med Ljusdals BK första match i norra Allsvenskan på bortaplan mot Uppsala-laget UNIK kl 18.30.

Matchen startar kl 19.00 och du kommer att höra Viktor Hansson som kommentator och Emil Sjöblad i studion.

 

Äntligen är det dags för seriestart och LBK känns i år mer spännande än på länge och förhoppningar är stora på laget i allmänhet och kanske i synnerhet på hemvändaren Mikhail Svechnikov som har återkommit till LBK efter 14 år i Ryssland.

Ljusdal är superstora favoriter till att gå igenom norra Allsvenskan bandy utan några större problem och nyförvärv som Micha, Olle Sundin och Marcus Wikman i laget har man imponerat rejält under försäsongen. Lägg därtill att Jonas Pettersson varit i en hysterisk målform så ser det onekligen bra ut inför seriestarten.

 

Radio Ljusdal kommer precis som vanligt att sända live från bortamatcherna denna säsong. 8 matcher under grundserien blir det totalt, med start nu på fredag den 11 november med seriepremiären mot UNIK i Relitahallen i Uppsala.

 

Viktor Hansson heter kommentatorn på fredag och Emil Sjöblad sitter i studion och sändningen börjar kl 18.30 och matchen hör du live från kl 19.00.

 

 

 

 

© Radio Ljusdal 2016