Premiär för Barbro Önska o Vinn idag

Premiär för Barbro Önska o Vinn idag

Premiär för Barbro Önska o Vinn idag

Fredagens pris i Barbro Önska o Vinn kl 13.30: Du kan vinna Emils fredagsmyspåse om du är med och önskar en låt.

 

Foto: Radio Ljusdal

Idag är det äntligen nypremiär för ett av Radio Ljusdals populäraste program, Barbro Önska och Vinn med Micke Svärd.

Önskeprogrammet har fått en ny sändningstid, det startar kl 13.30 och håller på till 15.00, så missa inte chansen att vara med och tävla på fredagar.

 

Efter en osedvanligt lång semester är Micke Svärd tillbaka bakom mikrofonen som programledare för Barbro Önska o Vinn

- Ja vad fan, jag fastnade lite för länge i midsommarfirandet, säger en nyvaken Micke när vi når honom på väg upp till radion i sin bil, och vän UBAN, kl 11.30.

 

Micke berättar också stolt att han lyckats stjäla sin kollega Emil Sjöblads (Hårdrocks-Emil) maffiga fredagsmyspåse som säsongens första pris.

- Ja det var en jävla massa i den påsen, både godis, choklad, chips, läsk och några jävligt konstiga saker som jag på grund av censuren var tvungen att rensa bort, berättar Micke och fortsätter med att konstatera att dagens pris är ett fynd:

- Ja, klart prisvärt både för dom tävlande och framförallt för mig som prisansvarig, he he, skrattar Micke.

 

Vi har också nått Emil för en kommentar om det inträffade och det är tyvärr inte varken barnvänligt eller tryckvänligt det som kom ur hans mun.

 

Så missa inte att vara med och tävla om dagens pris i Barbro Önska o Vinn. Allt du behöver göra för att ha chansen är att önska en låt, det kan du göra antingen via Radio Ljusdals Facebook, eller radioljusdal.se, eller så skickar du ett mail till info@radioljusdal.se, eller så ringer du in på 0651-15519 när programmet startar.

 

Text: Mikko Svärdolainen

 

© Radio Ljusdal 2016