Vinn luncher i dagens Barbro Önska o Vinn

Vinn luncher i dagens Barbro Önska o Vinn

I dagens Barbro Önska o Vinn kan du vinna lunchkuponger från Ljusdals Golfrestaurang. Programmet sänds mellan klockan 13-15 och programledare är Micke Svärd.

- Jag skulle helst vilja vinna själv, för gratisluncher är det bästa som finns, säger Micke till oss när vi når honom, mitt under tuggorna av hans bastanta och fettrika frukost.

 

Äntligen fredag igen och då innebär det ju att Radio Ljusdals önskeprogram är tillbaka igen och vi når en laddad programledaren Micke Svärd.

- Ja jag har varit på träningläger i Garmischpartenkirchen som förberedelse inför programmet, men jag har inte åkt skidor, det är alldeles för farligt, utan jag har så att säga ätit mig i form, mmmmmm bratwurst och surkål, så jäkla gott, säger han.

 

Vad Micke tycker om dagens pris, lunchkuponger Ljusdals Golfrestaurang, är ju ganska självklart.

- Ja, det är ju ett drömpris såklart, fullt i klass med nobelpriset och jag vet också att Henke Lundqvist har sagt att han skulle byta ett VM-guld i ishockey mot det här priset, säger Micke.

 

Vill du vinna priset, då ska du vara med och önska en låt och lämna ditt namn och telefonnummer, det kan du göra på följande sätt: kommentera eller skicka ett personligt meddelande till Radio Ljusdals Facebook,eller skicka ett mail till info@radioljusdal.se, gå in på www.radioljusdal.se och fyll i kontaktformuläret eller också så ringer du 0651-155 19 när programmet startar.

© Radio Ljusdal 2016