Ljusdal i Centrum

Ljusdal i Centrum

Dåtiden, nutiden men framför allt framtiden i Ljusdal är det som diskuteras programmet som sänds i sammarbete med föreningen Ljusdal i Centrum.

 

Ljusdal i Centrum finns nu som podcast, lyssna via länken nedan.

 

http://ljusdalicentrum.podbean.com

 

Tidigare avsnitten av Ljusdal i Centrum

20170524 Ljusdal i Centrum - tema "Stenegåd och Hälsingegårdar".

Vi gästas av Charlotta Netsman och pratar om Stenegård, Hälsingegårdsdagarna och Hälsingegårdar

 

20170510 Ljusdal i Centrum - tema "Ljusdals kulturliv". Vi gästas av konstnären och musikern Charlie Granberg som bland annat berättar om hur han vill utveckla och sätta färg Ljusdal, bland annat genom att måla soptunnor. Han berättar även om vad han vill se mer av i Ljusdals kulturliv och såklart en del musik!

 

20170426 Ljusdal i Centrum - tema "Företagare i Ljusdal", Vi lyssnar på repotage och intervjuer med företagare i Ljusdal, Vi besöker Ljusdals Bryggeri, Korvfabriken och Zinko

 

20170329 Ljusdal i Centrum - tema "Ljusdals framtid" fick vi besök av Jörgen Widmark från Yamaha Ljusdal. Vi pratade båtar, varumärken, Ljusdal, utbud, handel och mycket mer

 

20170315 Ljusdal i Centrum – tema ”Genomfart Ljusdal” Vi pratar med Hasse Robertsson och Stefan Strandell som är handlare i Ljusdal om hur dom ser vi en eventuell genomfart, Centrumledare Carina Janars ger sin även reflektioner kring genomfarten. Vi träffar också Emma Nordebo Snygg, Fredrik Wallby, Rolf Berg och Hanna Gävert från Ljusdal Kommun.

Markus Evensson från socialdemokraterna och Yvonne Oscarsson medverkar också och ger oss deras syn på frågan.

 

20170215 Ljusdal i Centrum - tema "vi som väljer att satsa på Ljusdal". Vi träffar Kristin Bruveris från Wahlins Hem för att prata om flytten till "Nordeas gamla kontor", Thomas Larm om nyöppnde Brädbutiken som ligger i Gamla Stan och Susanne Bäckman från Närljus om hur man kan gå till väga om man får en spännande affärsidé och vill titta närmare på den och kanske bolla idéer. Dessutom gästar centrumledare Carina Janars för att dels ge sin refflektion och syn på intervjuerna men också för att berätta vad som är på gång i Ljusdal genom Ljusdal i Centrum den närmaste tiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Radio Ljusdal 2016